TunnelbekistingMaximale efficiency

Efficiency en kwaliteit zijn sleutelwoorden in de bouw. Daarom hebben wij voor projecten een compleet pakket tunnelbekistingen. Onze 5 mm huidplaat staat garant voor een strak uiterlijk. Zo creëert u met weinig manuren per m2 een prachtig resultaat. Deze combinatie van efficiency en kwaliteit maakt het systeem van Hendriks stalen bekistingtechniek geschikt voor alle soorten projecten. Uiteraard leveren wij al onze bekistingen inclusief steigers en veiligheidsvoorzieningen die voldoen aan de wettelijke normen. Eventueel mét spouwbladbekisting.

Onze teams van gekwalificeerde en ervaren medewerkers staan garant voor vakkundige (de)montage op de bouwplaats. Uniek is onze arbeidsvriendelijke en veilige tunnelbekisting die snel omgebouwd en modulair gekoppeld kan worden. Talloze opdrachtgevers maken voor hun projecten alleen nog maar gebruik van onze tunnelbekisting. Een aantal van deze projecten kunt u hieronder bekijken.

Pauwmolen Delft

Delft

De combinatie van tunnel- en wandbekisting is ideaal voor de realisatie van deze studentenhuisvesting vlakbij het centrum en de TU Delft. Begin 2020 zijn we gestart met… Lees meer